<h2>Πρόγραμμα Οκτώβρη, Νοέμβρη, Δεκέμβρη</h2><p>Το γραφείο μας είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει το ολοκαίνουριο πρόγραμμα των εκδρομών του για τους μήνες Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.morakitravelagency.gr/more.php?l=el&id=6690' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Πρόγραμμα Οκτώβρη, Νοέμβρη, Δεκέμβρη</h2><p>Το γραφείο μας είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει το ολοκαίνουριο πρόγραμμα των εκδρομών του για τους μήνες Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.morakitravelagency.gr/more.php?l=el&id=6690' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ | Δευτέρα 24 - Τρίτη 25 - Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου {'hide':'true'}

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

 
Δευτέρα 24 - Τρίτη 25 - Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου
Βεργίνα - Βέροια - Κοζάνη - Νυμφαίο - Καστοριά - Μονή Μαυριώτισσας - Σπηλιά Δράκου - Λάρισα

1η Ημέρα:
Αναχώρηση από το Γραφείο μας στις 07:00, ενδιάμεση στάση στο ύψος της Λαμίας για καφέ και ξεκούραση. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας για την Βεργίνα, το πιο σημαντικό αξιοθέατο της Βεργίνας είναι οι Βασιλικοί Τάφοι στην αρχαία νεκρόπολη των Αιγών.

Εκεί έχει διαμορφωθεί ένα μουσείο με τα ευρήματα, ακριβώς δίπλα από τους τάφους, σκεπασμένο με χώμα, όπως ήταν και για τόσα χρόνια οι τάφοι. Περνώντας την είσοδο του μουσείου, σε ένα σκοτεινό περιβάλλον, ο επισκέπτης αισθάνεται ότι περνάει σε μία άλλη εποχή.

Υπάρχουν πολλά εκθέματα στο μουσείο, αλλά από τα σημαντικότερα και τα πιο γνωστά είναι η χρυσή λάρνακα με το μακεδονικό αστέρι που περιείχε τα οστά του βασιλιά Φιλίππου Β´ και το χρυσό στεφάνι που φορούσε ο νεκρός. Ελεύθερος χρόνος.

Εν συνεχεία για την Βέροια όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα (προαιρετικά). Αναχώρηση για τον τελικό προορισμό μα ςτην Κοζάνη όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας. Άφιξη, τακτοποίηση στα δωμάτια μας, ελεύθερος χρόνος. Το βράδυ συμμετοχή στο Εορταστικό Ρεβεγίον με πλούσιο μενού και μουσικές επιλογές από dj.
Διανυκτέρευση

 

2η Ημέρα:
Πρωινό και αναχώρηση για το διατηρητέο παραδοσιακό οικισμό Νυμφαίο με τα πετρόχτιστα σπίτια του που βρίσκεται σε υψόμετρο 1350 μ. στο όρος Βίτσι σ’ ένα παρθένο φυσικό περιβάλλον δασών, για πολλούς το ομορφότερο χωριό της βόρειας Ελλάδας, το Αλπικό στολίδι της Μακεδονίας.

Ελεύθερος χρόνος για βόλτα καθώς και επίσκεψη στο περιβαλλοντικό κέντρο του Αρκτούρου (φύλαξη και προστασία της Αρκούδας), (προαιρετικά). Εν συνεχεία θα κατευθυνθούμε στην Καστοριά, επίσκεψη στη Μονή Μαυριώτισσας, που είναι χτισμένη στις όχθες της λίμνης με μοναδική θέα τη γύρω περιοχή.

Στη συνέχεια θα δούμε την Σπηλιά του Δράκου (προαιρετικά) όπου πήρε το όνομά της επειδή η είσοδος έχει την μορφή Δράκου, ενώ σύμφωνα με την παράδοση στη σπηλιά υπήρχε ένα χρυσορυχείο που το φύλαγε ένας άγρυπνος δράκος.

Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην πόλη και γεύμα (προαιρετικά). Εν συνεχεία επιστροφή στην πόλη της Κοζάνης, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

3η Ημέρα:
Πρωινό και αναχώρηση για την Λάρισα όπου θα επισκεφθούμε «Το Πάρκο των Ευχών» που διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά, όπου κάθε όνειρο, κάθε ευχή μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Ελεύθερος χρόνος για να επισκεφθούμε την Παραμυθοχώρα, την Μανιταροχώρα, το Ταχυδρομείο για να γράψουμε το γράμμα μας στον Αη Βασίλη, το Σπίτι του Αη Βασίλη, το Εργαστήρι και το Σινέ των Ξωτικών, τη λίμνη των Χριστουγέννων, το Ζαχαρόσπιτο, το Καρουζέλ, το Τρένο του Βόρειου Πόλου, το Παιχνιδόκουτο, την Οικογένεια των Χιονανθρώπων καθώς και την Χριστουγεννιάτικη Αγορά.

Εν συνεχεία αναχώρηση για την επιστροφή μας στην Νίκαια με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση.

 

Τιμή Συμμετοχής: 145 
(κατ’ άτομο σε δίκλινα - τρίκλινα δωμάτια)
ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 38 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
•    2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3*
•    2 πρωινά
•    1 δείπνο 
•    Εορταστικό Ρεβεγιόν την παραμονή με πλούσιο δείπνο και μουσικές επιλογές από dj
•    Μεταφορές – περιηγήσεις με κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο
•    Αρχηγός – συνοδός του Γραφείου μας
•    ΦΠΑ
•    Ο νέος Φόρος Διαμονής του Ν4389/2016


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
•    Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό
•    Είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους – μουσεία
•    Ατομικά έξοδα

 

Το Γραφείο διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος χωρίς να παραληφθεί κάποια επίσκεψη για την καλύερη διεξαγωγή του.

 

Ενδιαφέρομαι


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας
Κύπρου 44 & Ηλιουπόλεως, Νίκαια / Πειραιάς
Τηλέφωνο: 2104904062 Κινητό: 6947188844, 6979239047
Moraki | Τουριστικό γραφείο Πειραιάς